MINA SETTER RESOR

 

Parnings resa till England 12-20 december 2009

 

Denna resa var så lång att jag behövde övernatta på vägen, och på så sätt fick äntligen Thea och jag träffas på riktigt! Vi har varit bästa vänner i många år nu så det var på tiden, och det var hur trevligt som helst men alldeles för kort tid vi hann ses! Jag hann dock bli ordentligt bortskämd och ompysslad och hoppas få återgälda detta mkt snart. Tack snälla Thea för allt!!

Thea, Duke, Squire and Danny

Duke

Squire
Dag 2 anlände vi till UK och Fran Grimsdell, kennel Tattersett. Hon, Tony och hundarna bor mkt trevligt, med stor kennel yta för hundarna och ett jättestort fält för dom att springa fritt på.
Tyvärr blev det aldrig tid att fota alla hundarna en och en, och så glada och livliga som dom var är jag nöjd att fått ett foto på dom alla tillsammans!
Woody är mkt snyggare i verkligheten än på foton, o hans personlighet är underbar, han både skrattar, pratar OCH kramas!
Jag kan numera intyga att lamm kan smaka alldeles fantastiskt gott, Fran är en duktig kokerska. Och Tony är en duktig 'butler' med stående jobb inbjudan här. Tack snälla ni för allt!
   
               Fran                                                                                   Tony
Jag bodde på ett mkt trevligt B&B i Great Hockham, Manor Farm hos Miriam och Trevor Mason.
Ett 450 år gammalt välbevarat hus med många jättefina gamla detaljer bevarade. Förutom den genuina atmosfären ingick det mkt läckra och vällagade frukostar.

Miriam

Trevor med Maggie
Man kan hitta många vackra hus i england, och beroende på vädret kan man oxå lyckas fota vacker natur. Nu hade vi inte så mkt sol pga årstiden men några foton lyckades jag ta.
På hemvägen fick vi spendera en dag i Harwich i väntan på färjan då vi missade den första pga snöoväder o timtals köer på vägarna.

Harwich berömda badplats med sina 100tals färgglada badhytter.
Sista natten på resan spenderade vi hos Wolfgang och Halim och deras hundar. Tyvärr fanns det ingen tid att fota de vackra omgivningarna  vid Lüneburger Heide då jag kom när det var mörkt och åkte tidigt morgonen efter. Vi hade ialla fall en mkt trevlig kväll tillsammans och åt mkt god mat. Tack killar, hoppas vi ses snart igen!

Landhaus Calluna, Underloh

Lizzie, Wolfgang och Maggie

Lizzie, Wolfgang, Halim och Fiona
Mitt första besök på Cruft's, 9-14 mars 2011
Vilken toppen resa jag hade, massor med vackra hundar, trevliga människor och glada skratt i vänners lag. Därtill en hel del shopping var ju inte heller fel.
Tack snälla Jane och Mick för några underbara dagar! Tack också Richard för hjälpen här hemma!

Anita Snoek, i bakgrunden syns från vä Hannelore Prässler, Issy van Triel, Wolfgang Eickert.

Éva Mód och Wolfgang Eickert

Sh Ch Tattersett Doctor Woody

Fran Grimsdell och Woody

Éva och Smiley

Éva och Russell

 

Jane Dennis och Sunshine

Margaret Attwood

Mick
 
Sista kvällen med gänget, på lokala puben.

Linda och Jane

Jane och Margaret

Brian, Sharon, Mick, Linda, Jane, Jane, Margaret

Brian och Sharon